Szolgáltatásaink

EMELŐGÉP KARBANTARTÁS, JAVÍTÁS ÉS IDŐSZAKOS VIZSGÁLAT


Komplex segítségnyújtás emelőgépek rendszeres karbantartására és felülvizsgálatára.

Folyamatos 4-6 havi felülvizsgálati és karbantartási feladatok teljes körű ellátása, valamint szervizfeladatok, emelő meghibásodási problémák kezelése.

Az emelőgépek zavartalan működése, a bírságok elkerülése és a kezelőszemélyzet biztonsága mind kiemelt prioritást kell, hogy élvezzen minden műhely számára, ezért hívtuk életre szolgáltatásunkat, mely megkönnyíti minden szervizvezető, műhelytulajdonos mindennapi életét.

Az időszakos vizsgálataink kiterjednek a szerkezeti vizsgálatra, fővizsgálatra, valamint az időszakos biztonsági felülvizsgálatra is.

Szakképzett munkatársaink tudása és gyakorlata a biztosíték arra, hogy Önnek ne legyen többet gondja emelői javítására, karbantartására és felülvizsgálataira.

A helyszíni felmérést követően megbízási szerződés alapján (általány vagy fix díjas), illetve eseti jelleggel is vállaljuk az emelőgépek egyszeri, vagy folyamatos karbantartását, javítását.

A helyszíni karbantartási és felülvizsgálati munkák elvégzése után, munkalapot és nyomtatott jegyzőkönyvet készítünk, amely tartalmazza az emelőgép minden adatát, az elvégzett feladatokat, a megállapított hiányosságokat, hibákat és a hibalistára vonatkozó megoldási javaslatainkat is.


 SZERVIZ


Termékeink megfelelnek a legújabb szabványoknak, a legkorszerűbb szerkezeti anyagokból készülnek, így működési idejük a lehető leghosszabb. A berendezés minőségének megőrzésére és az üzemeltetési költségek minimalizálásra a napi üzemeltetés során is ügyelni kell. Vállalkozásunk erre kiemelt hangsúlyt fordít.
Terméktámogatásunk az alábbiakat tartalmazza:

· szakképzett szerviz dolgozók
· eredeti pótalkatrészek
· személyre szabott ajánlatok

Saját és partnereink SEGÍTSÉGÉVEL országos lefedettséggel rendelkezünk.
Megrendelőink igénye szerint helyszíni javítást, karbantartást vállalunk, akár eseti felkérés alapján, vagy állandó szerződés keretei között.
Országos hatáskörű szerviz- és alkatrész-ellátási hálózatunk alkatrészraktárral, műhellyel áll kedves ügyfeleink rendelkezésére. A hiba bejelentését követően a lehető legrövidebb időn belül elkezdjük a hiba elhárítását.
Az általunk forgalmazott gépek karbantartását, garanciális és garancián túli javítását egyaránt vállaljuk. Szakképzett alkalmazottaink tudása és gyakorlata a biztosíték arra, hogy a tőlünk akár értékesítés során, akár javítás után átvett eszköz, megfelelő karbantartás esetén sok évig szolgálja még tulajdonosát.


HITEL ÜGYINTÉZÉS


Cégünk, partnere a Grenkeleasing Magyarország Kft. közreműködésével szeretne segítséget nyújtani ügyfeleinek a beruházásokhoz.

Amit tudni kell a folyamatról :

A cégünk által ajánlott konstrukció szerint a GRENKELEASING Magyarország Kft. megvásárolja a Megrendelő által kiválasztott eszközt, és – a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 6:409. § (1) bekezdése szerinti – pénzügyi lízingszerződés keretében adja a Megrendelő használatába.

A megkötött lízingszerződésre a számvitelről szóló 2000. évi C. törvény alapján a tartós bérletre vonatkozó könyvvezetési, nyilvántartási, elszámolási és beszámolási szabályok az irányadóak.

A szerződés egyebekben nem minősül a hitelintézetekről és a pénzügyi vállalkozásokról szóló törvény szerinti pénzügyi lízingnek, így a szerződés szerinti szolgáltatások nyújtásához nincs szükség hatósági engedélyre.

Igénybevételt kizáró feltételek :

  • negatív saját tőke,
  • folyamatban lévő végrehajtási eljárás,
  • 10M Ft alatti árbevétel (kivéve, ha kisvállalkozói adózási formát alkalmaz az ügyfél, ilyen esetekben egyeztessünk),
  • 2 évnél rövidebb üzleti múlt.

Az ajánlatot mely kezdő befizetés nélküli és 24-48 hónap futamidejű azonnal el tudjuk készíteni.

További részletek: https://garazsipar.hu/lizing/


SZÁLLÍTÁS, CSOMAGKÜLDÉS


A megvásárolt termék vagy alkatrész elszállításáról vevőink gondoskodnak. Abban az esetben, ha erre nincs lehetőségük a következő szolgáltatásokat tudjuk ajánlani:

· Szállító vagy futárszolgálat igénybevétele
· Posta vagy csomagküldő szolgálat igénybevétele

Termék visszaküldése esetén a termék árát visszatérítjük, azonban a visszaküldés költsége ill. a vásárláskor felszámolt szállítási díj a vásárlót terheli.


PÁLYÁZATI SEGÍTSÉG


Szeretnénk partnerek lenni és segíteni az eszközberuházáshoz kapcsolódó pályázatok megismertetésben, írásában. Amennyiben ilyen megoldásban szeretne beruházást megvalósítani kérem vegye fel velünk a kapcsolatot! Ezzel új lehetőség nyilhat Ön és vállalkozása számára.


KERÉKTÁRCSA VÁGÁS – FELNIVÁGÁS (alkalmilag)


Lehet a felnink gyári vagy utángyártott, a padkák és vegyi anyagok nem kímélik egyiket sem. Elég egy kis horzsolás, majd egy esõs, havas idõszak és máris látványosan romlik a keréktárcsánk esztétikuma, mely kihatással van egész autónk megjelenésére. A matt, karistolt felnik nem nyújtják azt az élményt, mint a csillogó, ép felületek.

Az autógyárak is nagy hangsúlyt fektetnek a megjelenés tökéletesítésére, ezért alkották meg a mikrobarázdált felületû tárcsákat, melyek különlegessé teszik az összhangot a felni, a gumi és az autó között.
Ha ez az összhang sérül, akkor a helyreállításhoz speciális berendezésre és szaktudásra van szükség.

Nálunk rendelkezésre áll a legmodernebb CNC gép, mely kifejezetten erre a célra, a felnik vágására lett optimalizálva egészen 28″-ig. Kollégáinknak volt szerencséje az amerikai piac által elismert „Az Év Kerékjavító Cége – 2017” (2017 Wheel Restoration Company of the Year – 2017 International Mobile Tech Expo)  díj gyõztes Gammatrade LLC-nél elsajátítani a szaktudást, mely a hazai piacon egyedülálló.

Ha úgy érzi, segíthetünk Önnek a felnije esztétikai javításában, kérje ajánlatunkat!