info@garazsipar.hu,Nyitvatartás: H-CS 7:30-16:30 P- 7:30-14:00 +36 (1) 256-7702 +36 (30) 455-6817 |
Bejelentkezés Regisztráció
Generic selectors
Csak pontos találatok
Keresés címben
Keresés tartalomban
Keresés bejegyzésben
Keresés oldalakban
Kosár : Ft
ADJ EL TÖBB GUMIT, MINT VALAHA! II. rész
ADJ EL TÖBB GUMIT, MINT VALAHA! II. rész
2019-06-19

Korábbi blogbejegyzésünkben elkezdtünk összegyűjteni néhány – egészen pontosan 10 értékesítési tippet -, melyek számodra, mint gumiértékesítéssel foglalkozó üzletember számára a lehető legeredményesebbnek bizonyulnak.

Ha új ötletekre van szükséged az értékesítés terén, akkor mindenképpen olvasd el ezt a 10 kreatív tippet, melyekkel bármikor növelheted az eladott gumiabroncsaid számát!


TIPP #6 – INGYENES GUMIÁLLAPOT-FELMÉRÉS – MINŐSÉGELLENŐRZÉS

Ez egy nagyszerű húzás olyan vevők bevonzására, akik másképp talán soha be sem tennék a lábukat az üzletünkbe. Minden autótulajnak szüksége van a gumibiztonság ellenőrzésére, így olyan ügyfeleket is bevonzhatsz, akiknek a felmérés mellett máris új gumikat lehet értékesíteni. 

TIPP #7 – ERŐSÍTSD AZ ÉRTÉKESÍTÉSI VÉNÁT A CSAPATODBAN

Az értékesítési csapat ugyan tudja, hogyan kell eladni, de menedzserként mindenféle egyéb módon lehet még segíteni őket ebben. Az egyik legkiválóbb megoldás olyan ösztönző programok indítása, amelyek további „cukorkákkal” kínálják meg a vevőt. Életre szóló ingyenes gumicentrírozás? Kedvezményesen szereljük fel a gumikat, ha egy teljes gumiabroncs-szettet vásárolnak?

A csapat ilyen irányú továbbképzése segítheti őket abban, hogy ők maguk tanítsák meg az ügyfeleknek; a jó minőségű gumiabroncsok használata elsősorban biztonsági óvintézkedés, nem pedig olyan kiadás, amit nyugodt szívvel elhagyhatunk. A legjobb eladóknak jutalmazást is biztosíthatunk, hogy a csapat motivált maradjon és eladási érték tekintetében egy egészséges versenyszellem alakulhasson ki a tagok között.

TIPP #8 – TEDD A VÁLLALKOZÁSOD ÉLMÉNYDÚSSÁ ÉS HÍRÉRTÉKŰVÉ

Ismét értékesítésről beszélünk, ami nem csupán a termékek eladását jelenti. A vevők bármely üzletben találhatnak számukra megfelelő gumiabroncsokat, de ők azt akarják, hogy a vásárlás egyúttal emlékezetes és izgalmas is legyen. Rendszeres időközönként találj ki az ügyfeleket vonzó eseményeket, promóciókat még akkor is, ha ez egy rendkívül egyszerű ötlet. Bármi lehet, amitől a te műhelyed izgalmasabb célpontnak tűnik, mint a többi. Közösségi események, versenyek, játékok, kedvezmények, akciók – a fantáziádra van bízva.

TIPP #9 – KÖVESD NYOMON A VEVŐIDET – TARTSD VELÜK A KAPCSOLATOT

A műhelyek sokszor elhanyagolják az ügyfelek megtartásában rejlő értékesítési potenciált. Képezd arra az embereidet, hogy következetesen gyűjtsék az ügyfelek elérhetőségeit, még akkor is, ha nem vásárolnak tőled. Pl. Ösztönözd az ügyfeleket, hogy iratkozzanak fel hírlevél-listádra, így tudni fognak a jövőbeni kedvezményekről és eseményekről. Azokkal az ügyfelekkel, akik vásároltak már tőled, de nem jönnek vissza később, szintén fontos a rendszeres kapcsolatfelvétel, ennek ellenére sok vállalkozás teljesen figyelmen kívül hagyja őket. Pedig ezek a kapcsolatfelvételi kezdeményezések további eladásokhoz vezetnének!

TIPP #10 – ALTERNATÍV FINANSZÍROZÁSI MEGOLDÁSOK – RÉSZLETFIZETÉSI LEHETŐSÉGEK

Ki tudná nálad jobban, hogy igazán jó gumiabroncsok nélkül nem élhet egy autótulajdonos sem? De mi van azokkal, akik nem engedhetik meg maguknak a magasabb minőséget? Még mindig eladhatsz olyan ügyfeleknek, akik valamilyen hitelfinanszírozási program keretében vásárolhatnak tőled. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy bővítsd bevételeid és több ügyfélnél lehess jelen.

HA SZERETNÉL MÉG TÖBB “MŰHELY-BIZNISZ”-FEJLESZTÉSSEL, ÜGYFÉLKÖR BŐVÍTÉSSEL ÉS BEVÉTEL NÖVELÉSSEL KAPCSOLATOS TIPPEKET ÉS ÉRTÉKES TANÁCSOKAT KAPNI, AKKOR IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE ÉS MI AUTOMATIKUSAN KÜLDJÜK NEKED MINDEN HÓNAPBAN AZ ÚJABB ÉS ÚJABB ILYEN TARTALMAKAT!

© 2020 Garázsipar.hu Minden jog fenntartva.
Készítette: TheTrendPlus.com