info@garazsipar.hu,Nyitvatartás: H-CS 7:30-16:30 P- 7:30-14:00 +36 (1) 256-7702 +36 (30) 455-6817 |
Bejelentkezés Regisztráció
Generic selectors
Csak pontos találatok
Keresés címben
Keresés tartalomban
Post Type Selectors
Kosár : Ft
Óriási sikerrel zárult a 2022-es Autopromotec Nemzetközi Autóipari Kiállítás!
Óriási sikerrel zárult a 2022-es Autopromotec Nemzetközi Autóipari Kiállítás!
2022-06-13

Az Autopromotec 2022. május 28-án Bolognában véget ért 29. kiadása egy olyan ágazat energiájáról és nemzetközi szaktekintélyéről tett tanúbizonyságot, amely készen áll arra, hogy megragadja a mobilitás jövőjének kihívásait.

Együtt a mobilitás jövője felé és azon túl: a teljes autóipari utángyártási ágazat lelkesedése hajtotta a május 28-án Bolognában véget ért Autopromotec 29. kiadásának sikerét. A kiállítás 4 napja az ágazat valódi erejéről tanúskodott: ez alkalommal több, mint 75.141 szakmai szereplő vett részt, mely meghaladta a koronavirus előtti 2019-es alkalom sikereit is. Zsúfolásig megtelt a bolognai kiállítási központ, hogy felfedezzék a piac minden egyes ágazatában a termékek és szolgáltatások legfrissebb innovációit.


A 141.000 négyzetméteres kiállítói területen, összesen 15 csarnokban és 6 szabadtéri külső területen a világjárvány okozta szünet után ismét személyesen találkozott az autóipar piacának világa, fontos pillanatot teremtve a találkozásoknak és a szakmai viták számára az egész ágazatról és annak fejlődéséről.

Renzo Servadei, az Autopromotec vezérigazgatója kommentálta a 29. kiadás sikerét:

Az autóipari alkatrészpiac számára az Autopromotec 2022 volt az első nagyszerű lehetőség az újbóli találkozásra. Az egész rendezvény alatt érezhető volt a nagy lelkesedés, hogy ilyen hosszú idő után újra szemtől szembe találkozunk.

Az elmúlt három évben, miközben a világ megállni látszott, a vállalatok nem álltak le a beruházásokkal és az innovációval. Ez óriási technológiai fejlődéshez vezetett, ami a kiállítás ezen napjaiban minden tekintetben látható volt: a látogatók végre kézbe vehették az elmúlt hónapokban bejelentett összes újdonságot. Az egyre inkább technológiai és digitalizált ágazat a kihívások mellett fontos lehetőségeket is kínál, amelyeket meg kell ragadni: a professzionális üzemeltetők megmutatták, hogy tisztában vannak a korszerűsítés és a képzés fontosságával, hogy lépést tartsanak a korral. A nagyszámú regisztrált részvétel azt mutatja, hogy az ágazat készen áll arra, hogy megragadja a mobilitás jövőjének kihívásait.

Mi is fokozott készenlétben vártuk az érdeklődőket, ahova a LEGÚJABB, 2022-ES MODELLŰ CNC ESZTERGA KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSA VÁGÓVAL ÉRKEZTÜNK.
Kompakt méret, kis helyigény, hatalmas tudás és könnyű használhatóság. Ezek jellemzik legújabb gyémánt esztergánkat, melyet most közvetlen testközelből is meg lehetett tapasztalni a standunkhoz látogatóknak;

Grenke Leasing
© 2023 Garázsipar.hu Minden jog fenntartva.
Készítette: TheTrendPlus.com