info@garazsipar.hu,Nyitvatartás: H-CS 7:30-16:30 P- 7:30-14:00 +36 (1) 256-7702 +36 (30) 455-6817 |
Bejelentkezés Regisztráció
Generic selectors
Csak pontos találatok
Keresés címben
Keresés tartalomban
Keresés bejegyzésben
Keresés oldalakban
Kosár : Ft
Ott leszünk az Autopromotec  kiállításon Bolognában!
Ott leszünk az Autopromotec kiállításon Bolognában!
2019-03-27

A GYÁRTÓK KIÁLLÍTÁSA

Több mint ötven éves történetében az Autopromotec hatalmas növekedést ért el a nemzetközileg elismert kiállítók jelenlétének köszönhetően, és ma már a legfőbb európai kereskedelmi kiállításnak tekinthető, amely az összes autóipar termékcsoportot egy tető alá hozzá ebben a pár napban: a gumiabroncsoktól az autószervizig, a műhelyfelszereléstől a pótalkatrészekig. Termékinnovációk és ipari kiválóságok, csúcstechnológiák és a piaci lehetőségek, magas szintű együttműködések és B2B találkozók a
gyártókat és professzionális szolgáltatókat világ minden tájáról egy olyan helyszínre hívják, amelynek célja globálisan orientált hálózatok létrehozása, az üzleti növekedés fellendítése és fontos stratégiai inputok gyűjtése.

KIÁLLÍTÓI JELENLÉTÜNK

Mi magunk a keréktárcsa javítás szegmensében egy prémium technológiát képviselő berendezéssel leszünk jelen.

CNC ESZTERGA KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSA VÁGÓ (14″-28″)

A GAMMAGT CNC28LT egy továbbfejlesztett változat, melynek révén a befogható felniméret akár 28″ is lehet, viszont az újfajta kialakításnak köszönhetően a gép méretei és súlya jelentősen csökkentek, így egy kompaktabb, kevesebb helyet elfoglaló esztergaberendezés született.
A legújabb CNC esztergagép a továbbfejlesztett mérő- és vágórendszerének, valamint a beépített érintőképernyőnek köszönhetően jelentősen csökkenti a felni javításának időtartamát. Ráadásul többé nincs szükség az adatok átvitelére, a berendezés minden adatot képes kezelni.Legújabb gépeink már 4. generációsak, még gyorsabb és precízebb munkavégzést tesznek lehetővé.

Csak hajtsa végre a mérést és kezdődhet a vágás!

Mivel a berendezés teljesen automatikusan felveszi a kerék profiljának az adatait, így nincs szükség többé külön számítógépre, hogy a pontos adatokat bevigye a gépbe. A CNC gép szoftvere a teljes folyamatot képes kezelni és végrehajtani. Így Ön ugyanannyi idő alatt még több felnit képes eredeti állapotába visszaállítani.

Legújabb, 4. generációs berendezés

Keréktárcsa esztergáink a piacon az egyik legújabb, 4.generációs technológiával rendelkeznek, melynek köszönhetően a mérési és a vágási folyamat gyorsabb és egyszerűbb mint előtte bármikor.
A letapogató szkenner képes felismerni az extrém kialakítású felniket is és a mérési tartományokat ennek megfelelően alakítja ki.

A 4. generációs technológia magába foglalja az előtolás és forgási sebesség bármikori állítási lehetőségét, ezáltal bármilyen kívánt, vágási felület létrehozható, legyen szó a tükörfényes vagy a nagyon barázdált felületről.

A folyamat lépései a következők:

  • A méréssel a gép digitálisan felveszi az adatokat
  • A gyémántfejű vágókés végrehajtja a kerék felületének vágását

A 15”-os érintőképernyő és a Windows 7 operációs rendszer könnyű és kényelmes kezelést biztosít.

A mérő tű a kialakításának köszönhetően minden eddiginél pontosabb mérést tesz lehetővé.

A gép használatának elsajátításához egy egynapos tréninget biztosítunk.

© 2020 Garázsipar.hu Minden jog fenntartva.
Készítette: TheTrendPlus.com